29 weken

027th Dec 2013Algemeen

We hebben weer een controle gehad en wederom ziet alles er goed uit.
Onze kleine groeit goed. Al blijft het aan de kleine kant, het is wel binnen de groeicurve, dus alles is in orde.

Julius vindt het elke keer weer super leuk om de baby op het scherm te zien. Hij speelt nu zelf ook dat hij gynaecoloog is en naar de baby kijkt. Heel grappig om te zien hoe hij het allemaal precies nadoet. Zoals gel smeren op de buik, met het apparaatje heen en weer gaan en dan naar de baby op het scherm kijken…. Hij zegt er zelfs bij: ‘Dit is het beentje. Dit is het buikje en dit is het hoofdje.’ Als een echte gynaecoloog! Ook geeft hij de baby graag een knuffeltje…

20131230-140205.jpg

We kregen dit keer weer een fotootje mee, de vorige keer helaas geen afdruk. Het hoofdje met oogjes, neus, mondje, kin en wangetjes is goed te zien.

Add a Comment