Sinterklaas

07th Dec 2011nieuws

foto
Ja, Sinterklaas was weer in het land…en dat hebben we goed gevierd!

Zaterdagmiddag zijn we, na een bezoek aan de eerste verjaardag van Samme, naar Putten gereden. Daar waren Stefan & Anoek met de kinderen. Natuurlijk zeer gezellig! Ineens lagen er pepernoten in de gang met een aanwijzing naar de pakjes, in de bijkeuken verstopt in een koffer en een zak. Caro was helemaal in haar hum. Zij pakte de zak, keerde het om en wilde alle pakjes sorteren…niet echt wat Sint in gedachte had…dus alles weer op een hoop gelegd en netjes een voor een de pakjes uitgedeeld. Caro vond de gedichten zo leuk dat ze bijna alle gedichten heeft voorgelezen. 5 jaar en alle gedichten moeiteloos voorlezen, erg knap! Julius vond het allemaal niet zo interessant en liep er maar een beetje tussendoor. Hij vermaakte zich echter wel met alle dingen die voor het oprapen lagen…
Van dit feest zijn foto’s gemaakt en staan onder ‘pictures’.

Zaterdag zijn we in Putten gebleven en zondagochtend naar de kerk. Net voor de lunch kwamen (tante) Els en Marc. Ook Stefan kwam nog even met de kinderen, wederom gezellig.
Rond 14u naar huis om de spullen op te halen voor het 2e sinterklaasfeest. Dit keer bij Monika & John. De moeder van Monika is sinds vrijdag op bezoek uit Slowakije en kon daarom deze keer de gebeurtenissen rond Sinterklaas meebeleven. Luc en Julius hebben heerlijk samen gespeeld en toen ook hier de pakjes arriveerden wilde Luc maar wat graag de pakjes aan iedereen uitdelen. Na een grote stapel pakjes uitgepakt te hebben volgde heerlijke hapjes en nog meer gezelligheid. De jongens hielden het beiden zeer goed. Leuk!
Ook hiervan zijn foto’s gemaakt, zie ‘pictures’.

Add a Comment