Feest, feest, feest!

01st Dec 2011nieuws

foto

De afgelopen dagen hebben we flink wat feest gevierd!

Het begon vrijdagmiddag bij de eerste verjaardag van Jesse (een vriendje van Julius). Zaterdag vierde Joyce, een hele goede vriendin van mijn moeder, haar 65e verjaardag. Hiervan zijn foto’s gemaakt en zijn te bewonderen bij onze ‘pictures’.

Zondag vierde Julius zijn eerste verjaardag. Groot feest! ‘s Ochtends is de familie van Marc geweest en ‘s middags mijn familie en onze vrienden. Erg gezellig! Uiteraard zijn ook deze foto’s te bewonderen bij de ‘pictures’.

Maandag is Julius echt 1 jaar geworden en dat hebben we ‘s avonds nog even klein gevierd met Marc’s ouders. Zelf moesten Marc en ik werken en heeft Willa overdag op het kleine manneke gepast.

Dinsdag werd op het kinderdagverblijf de verjaardag van Julius gevierd en hij heeft daar ook getrakteerd. Ook hier zijn foto’s van genomen. Deze zijn te bewonderen op de website van Julius.

Woensdagochtend is Eefke op bezoek geweest en ‘s middags is Jesse met zijn moeder geweest. Daarna zijn de slingers opgeruimd, want na zoveel dagen feest is het tijd voor weer de gewone alledaagse dingen. Alhoewel…komend weekend wordt er ook nog Sinterklaas gevierd!

Meer details over de verjaardag van onze zoon, kijk op www.juliusotten.nl

groetjes,
Vera

Add a Comment