Boekpresentatie

015th Dec 2011nieuws

Willa (Marc’s moeder) is het afgelopen jaar druk bezig geweest met het schrijven van haar tweede boek. Het had nog wat wroeten in de aarde, vooral om de gedrukte boeken thuis te krijgen, maar afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover! Met trots kon Willa haar boek presenteren aan familie en vrienden. Ook wij waren daar natuurlijk bij. Marc heeft foto’s gemaakt en Julius vermaakte zich prima met alle aandacht om zich heen. Van Manita nog een speeltje gekregen, dus dat zat helemaal goed.
De foto’s hiervan zijn te zien bij de ‘pictures’.

Als cadeautje heeft Marc voor Willa een website gemaakt: www.gelukkigwordikwijzer.nl. Op die website is informatie te vinden over het boek en kan het worden besteld. Julius had ook een cadeautje voor zijn oma, een boekje met eigen gemaakte tekeningen.

Aan het einde van de dag zijn we naar Druten gereden om daar te overnachten, want de volgende dag stond het Sinterklaasfeest in Beuningen gepland. Voorafgaand zijn we nog even naar de kerstmarkt in Druten geweest dat in het teken stond van Dickens, erg mooi aangekleed! Na het Sinterklaasfeest in Beuningen zijn we met z’n allen naar Beneden Leeuwen gereden voor een gezellig etentje met de familie.
Een druk maar fijn weekend!

Add a Comment