Eerste voldoende

030th Oct 2011nieuws

foto Het zijn bewogen weken geweest de afgelopen tijd….hoewel Marc heeft niet zoveel fysiek gedaan. Hij heeft de afgelopen 3 weken met een longontsteking op de bank gelegen. Gelukkig gaat het nu weer een stuk beter.

Zelf ben ik in september weer verder gegaan met mijn studie. De premaster Onderwijskundig Ontwerp en Advisering heb 2 jaar geleden afgerond, maar met de master was ik nog niet begonnen (even pauze gehad) en nu dus weer fris van start gegaan.
De eerste essay heb ik begin oktober in moeten leveren. In mijn essay heb ik uiteengezet of Handelingsgerichtwerken ingezet kan worden voor het speciaal onderwijs. Afgelopen week heb ik het terug gekregen en zoals dit kopje al zegt was het genoeg voor een voldoende. Een goed begin dus! Was best spannend, want komende week moet alweer de 2e essay ingeleverd worden…hopelijk ook deze met goed resultaat.

Groetjes,
Vera

Add a Comment