Gezinsuitbreiding

014th Aug 2011nieuws

fotoSinds maandag hebben we niet nog maar 1 konijn, maar….

In april was het voor ons konijn Kinky genoeg geweest en vonden we hem op een ochtend dood in het hok. Sindsdien is het best stil geweest voor ons andere konijn Mouse. Maar gelukkig is er nu weer wat meer leven in het hok gekomen.

Er zijn afgelopen maandag twee kleine konijntjes bijgekomen, allebei 7 weken oud. Ze komen samen uit een nestje en zijn twee zusjes (als het goed is, anders hebben we straks een probleem!) en zoals te zien op de foto zijn ze zwart / wit; de een wat meer zwart, de ander heeft wat meer wit en dus heten ze Yin en Yang.

Na een paar wendagen en een beetje snuffelen zitten ze sinds vandaag echt bij elkaar en het gaat heel goed zo samen met z’n drietjes. Yin is er eentje die al gauw op onderzoek uitging, wat voor Mouse een beetje beangstigend was en daardoor beet ze soms even van haar af als Yin te dichtbij kwam. Yang is wat banger uitgevallen en had weinig met Mouse van doen, maar nu heeft ze ook haar weg een beetje gevonden in het hok.Vanmiddag zaten ze gedrieen te eten en kunnen ze het goed met elkaar vinden.

Add a Comment