Weekendje Zeeland

012th Jul 2011nieuws

fotoNa een heerlijke week in het land van Maas en Waal zijn we afgelopen weekend een paar dagen naar Zeeland geweest met John, Monika, Luc en …? Ja, Monika is namelijk 33 weken zwanger en dus waren we niet met z’n zessen 🙂 maar eigenlijk met z’n zevenen.

Wat wordt gezegd over Zeeland (de meeste zonuren, vaak beter weer) dat klopt ook echt, want we hebben prachtig weer gehad!

Zo zijn we zaterdag- en zondagmiddag naar het strand geweest, hebben we twee keer buiten kunnen eten en zijn we naar een braderie geweest. Ook hebben we gezwommen in het zwembad. Een heerlijk weekendje dus! En ja, natuurlijk zijn we ook nog een paar keer naar een speeltuin geweest. Voor Luc erg fijn. Hij vindt het heerlijk om daar op onderzoek uit te gaan en ook erg leuk om van de glijbaan af te gaan. Een schommel vindt Julius al leuk en op de trampoline weet hij zich ook al wel raad. De kunst is alleen dat hij er niet afkruipt…

Erg leuk hoe Luc en Julius op elkaar reageerden dit weekend. Luc stond vaak onderaan de trap en riep dan

Add a Comment