Vakantie deel 1

08th Jul 2011nieuws

fotoDe maand juli en dus…vakantie, heerlijk!

Marc en ik hebben de afgelopen tijd best drukke weken gehad en hadden dan ook erg veel zin in een weekje vakantie met z’n drietjes. Een hele week om samen dingen te doen, was er nog niet echt van gekomen.

In Druten (bij Marc’s ouders) konden we heerlijk vertoeven. Julius heeft in een badje gespeeld en we hebben gezwommen in het zwembad. Ook de hangmat was fijn voor Julius. Hij heeft er een aantal malen lekker in kunnen slapen.

Ook heeft hij een flinke ontwikkeling doorgemaakt, want hij kan inmiddels goed kruipen (al best snel). Dus het is voor ons oppassen! Ook weet hij nu hoe hij moet staan en kan zich daarbij ook een beetje verplaatsen. Op z’n knietjes staat hij soms los en ook het zitten gaat nu goed. Zo kan hij zittend spelen in de box, maar leuker vindt hij het om te gaan staan.

Verder zijn we op bezoek geweest bij familie (opa & oma, opa Boot en Manita & Hennie). Maandag zijn we naar Kleve geweest om daar flink wat broeken in te slaan voor Marc (dat was echt nodig!)

Vrijdag zijn we weer vertrokken, niet richting huis, maar richting Zeeland voor een weekendje weg met vrienden. Eerst nog even een tussenstop in Naaldwijk. Mijn nicht Ellen ging trouwen met Coen en dat wilden we natuurlijk niet missen. Wat zag ze er prachtig uit! Coen natuurlijk ook (de bruidegom wordt vaak vergeten…).

Voor het weekendje weg, lees verder bij het berichtje Weekendje Zeeland.

Add a Comment