Week 40

020th Nov 2010nieuws

fotoHet is de 20e! De uitgerekende datum…
We zijn daarmee nu de 40 weken gepasseerd en dus weer een foto waard!

Ons kleintje vindt het echter nog heerlijk in mijn buik en er is vandaag ook geen teken dat daar verandering in komt… Ik voel veel beweging, vooral ‘s avonds, wat erg gezellig is. Soms voel ik ook wel een krachtig duw en dat is dan wat minder prettig natuurlijk. Vooral aan de zijkant voel ik nu echt een voetje. Of is het een handje? 

Afgelopen week dachten we even dat het begon, omdat ik veel harde buiken had…maar het bleek toch loos alarm te zijn.

We moeten gewoon nog even afwachten dus. Ondertussen geniet ik wel fijn van mijn verlof en de rustige dagen.
En omdat ik mij vandaag ook goed voel, gaan we vanmiddag naar het feest van mijn opa. Hij is namelijk 12 1/2 jaar getrouwd met Lidy en dat is toch op 94 jarige leeftijd een feestje waard. 

groetjes,
Vera

Add a Comment