Nog meer cadeaus…

03rd Nov 2010nieuws

fotoMarc en ik worden toch zo in het zonnetje gezet door iedereen. Echt onvoorstelbaar…

Gisteren ben ik even langs de school in Nijkerk geweest. Groep 7 was helemaal blij om mij te zien, erg leuk! Ze hadden dan ook meteen een heleboel vragen en verhalen te vertellen. Ze waren zo geschrokken van de ziekenhuisopname dat ze nu echt opgelucht waren me te zien. Zo leuk die spontane verhalen van hen.

Op school stonden nog een aantal cadeaus op me te wachten van de kinderen die ze voor me hadden meegenomen ter afscheid. Deze heb ik natuurlijk bij alle andere cadeaus gezet…

Zoals te zien op de foto’s zijn we inmiddels ook echt klaar met de babykamer. Alle kleertjes, lakentjes en dekentjes zijn gewassen, dus ons kleintje is welkom…al denk ik dat het nog geen haast maakt en ik nog best even van mijn verlof kan genieten 🙂 maar ja, of dat echt zo is…

Add a Comment