Dagje zweefvliegen?

02nd Nov 2010nieuws

fotoZondag beloofde een dag te worden waarbij Eefke en Marc voor het eerst zouden gaan zweefvliegen!

Maar helaas…het weer wilde niet meewerken. We hadden met z’n drietjes nog goede hoop ‘s ochtends. Terwijl Marc de tuin onder handen nam (waarbij hij veel gesnoeid heeft), kregen we steeds een telefoontje van de zweefvliegclub dat ze het weer nog even aan wilde kijken en het niet bij voorbaat al wilden afblazen. Helaas rond half 1 was dan toch echt duidelijk dat Eefke en Marc die dag niet de lucht in zouden gaan. En dus een ander alternatief gezocht.

In Arnhem wilden we naar het watermuseum gaan, maar dat bleek toch iets te veel voor kinderen, waar we niet zoveel zin in hadden en dus hebben we heerlijk in het nabije Sonsbeekpark gewandeld en nog wat aardige ‘potentiele’ huizen bekeken.

Op de terugweg gezellig wat gedronken in de Planken Wambuis en daarna besloten er nog een etentje bij Villa Brutus eraan te plakken.

Uiteindelijk een erg gezellige dag, ondanks dat we het van te voren anders hadden gepland…maar Eefke en Marc hebben het dus nog te goed.

Add a Comment