Week 36

024th Oct 2010nieuws

fotoNog 4 weken…

Vorig weekend was een zeer heftig weekend in het ziekenhuis met 40 graden koorts vanwege een nierbekkenontsteking. Gelukkig gaat het nu een stuk beter, maar het was wel even schrikken. Onze kleine heeft er gelukkig niet veel last van gehad, alleen de eerste twee dagen een hartslag die aan de hoge kant was.

Deze week en het weekend daarom heerlijk rustig aan gedaan. Gisteren weer een pakje open gemaakt uit het pakket van Stefan & Anoek, een rompertje…altijd handig. Vanmorgen kwamen ze ineens plotseling op bezoek om een verlaat verjaardagcadeau te brengen: het boek van Claudia de Breij, krijg nou tieten (en andere zwangerschapsverschijnselen). Afgelopen week ook een boek van Monika gekregen en er liggen nog 2 boeken van Joyce op me te wachten….dus de komende weken zal ik me zeker niet vervelen ;-). Hopen dat die kleine van ons niet besluit om eerder te komen, want ja…dan komt mijn hele leesschema natuurlijk in de war…

Na het bezoek van Stefan & Anoek en de kinderen zijn we naar Wageningen gereden en hebben daar heerlijk een uur gewandeld op de dijk langs de Rijn. Erg mooi, vooral met de heerlijke zon erbij. Een prima zondag dus!

Add a Comment