Week 33

02nd Oct 2010nieuws

fotoStond er nog een paar berichten geleden: ‘Wat gaat het hard’ (week 28), nou inmiddels zijn we alweer aanbeland in week 33!

Mijn buik groeit goed en ik heb dan ook echt het gevoel dat we in het laatste trimester zitten… Op het werk merk ik dat alles nu een stuk zwaarder voelt en dat ik mezelf zo af en toe ook echt even die rust moet gunnen tussendoor. De kinderen zijn gelukkig erg lief voor me, dus dat scheelt.
Nog twee weken en dan begint de herfstvakantie en daar achteraan meteen mijn zwangerschapsverlof…ik kan niet wachten!

Overigens mag ik niet klagen…want behalve de vermoeidheid en af en
toe harde buiken, doordat er eentje druk bezig is geweest (of zijn het er
twee ;-)), heb ik gelukkig weinig last van de zwangerschap en voel ik
me over het algemeen prima.

groetjes,
Vera

Add a Comment