10 jaar Lukkien

030th Oct 2010nieuws

fotoAfgelopen vrijdag werd Marc in het zonnetje gezet door Lukkien. Hij werkt er namelijk dit jaar 10 jaar. Voor hem en nog 4 andere collega’s (eveneens 10 jaar of zelfs 20 jaar werkzaam bij Lukkien) werd speciaal een bbq georganiseeerd, waarbij ook de familieleden aanwezig mochten zijn. 

‘s Middags heb ik daarom Willa opgehaald, na eerst in de file te hebben gestaan op de A50. Daar staat nu overigens elke dag file i.v.m. de wegverbreding, hopelijk duurt het niet te lang, aangezien Wim daar elke dag langsrijdt om naar zijn werk in Apeldoorn te gaan.
Samen met Willa en mijn moeder ben ik naar Lukkien gereden,
waar Wim en Marc al op ons aan het wachten waren.

Over elke collega werd wat persoonlijks verteld, dus ook over Marc. Zo werd over hem gezegd dat hij nooit te beroerd is om door te werken en altijd zijn werk afmaakt (goh, perfectionist misschien?). Ook noemde ze zijn lange haar toen hij begon bij Lukkien, maar dat klopt niet helemaal. Ach na 10 jaar weet je ook niet alles meer…
Aan het einde van de speech kreeg Marc een fles champagne en een ingelijste poster van South Park (zie foto) waarop zijn karakteristieken zijn te spotten, zoals wiskey drinken, tafeltennis en tennis. Maar ook zijn mac en fotocamera zijn te spotten en in zelfs een babyflesje… Kortom Marc zoals de afgelopen jaren, maar ook alvast een vooruitblik.

Daarna kon de bbq beginnen…en een gezellige avond!

Add a Comment