Weekendje Drenthe

030th Sep 2010nieuws

fotoEen paar weken geleden vroeg Caro aan mijn moeder: ‘Oma, wanneer gaan we weer een keertje op vakantie?’ En ja, daar moesten we natuurlijk gehoor aangeven…en dus zijn we afgelopen weekend met z’n allen weer eens op ‘vakantie’ geweest. Een weekendje Drenthe.

Een heel relaxe weekend, waarin we voornamelijk lekker alles op ons gemak hebben gedaan: een beetje zwemmen, een beetje spelen in de speeltuin, een beetje lezen… en fijne gesprekken gevoerd. Oma Binnerts had nog een boek meegenomen wat de familie gemaakt heeft voor haar 75e verjaardag (inmiddels dus alweer 15 jaar geleden) en was erg leuk om al die verhalen weer eens van iedereen te lezen. Caro heeft nog een paraplu mogen versieren, welke ze vol trots liet zien aan iedereen. Helaas had ze

Add a Comment