Weekendje Limburg

04th Aug 2010nieuws

fotoAfgelopen weekend zijn we met Wim & Willa een weekendje naar Limburg geweest. Op zaterdagochtend vroeg vertrokken naar Druten om hen op te halen. Na een kopje koffie/thee met z’n vieren richting Limburg, op zoek naar een kasteeltje in Bocholtz, maar niet gevonden en dus naar Oud-Valkenburg, waar we een heerlijke wandeling hebben gemaakt door de bossen en weilanden, langs het kasteel. Prachtige natuur! Na een toch wel (voor Vera) stevig rondje tot rust gekomen in de zeer mooie kasteeltuin.
‘s Avonds gegeten in Gulpen en overnacht in Epen.

Na een goed ontbijt op weg naar Monde Verde in Landgraaf met wereldtuinen en dieren. Echt een aanrader! (als je in de buurt bent)
Vooral de Japanse en Chinese tuin zijn erg mooi.

Het weekend hebben we gezellig afgesloten met een etentje bij D’n Optie in Druten.

Add a Comment