Bbq…?

08th Aug 2010nieuws

fotoGisteren, zaterdag, stond een etentje gepland bij Wim & Willa met Stefan, Anoek en de kinderen en natuurlijk met mijn moeder. Het liep allemaal iets anders…

Mijn moeder heeft de laatste tijd namelijk zeer veel pech gehad met haar auto en dus wilde ze graag op zoek naar een nieuwe auto. Deze week, met name vrijdag en zaterdag, is ze druk bezig geweest met het vinden van een geschikte auto. Ook stond voor Marc en Stefan gisteren het houthok op de planning. Een zijkant moest nog afgemaakt worden…

Genoeg te doen dus en daarom maar besloten om gisteren de bbq in Putten te houden, maar zelfs dat liep niet helemaal zoals verwacht…het weer werkte niet mee. Terwijl Marc buiten de zalm op de bbq had gelegd ging het hard regenen en dus alle spullen naar binnen en de bbq onder de partytent. Opeens een steekvlam, Marc’s vinger verbrandt en de bbq…ja, die wilde niet meer aan doordat de steekvlam de binnenkant had doorgebrand. Er zat niets anders op de zalm binnen op de grillplaat te leggen. Toch mocht het de pret niet drukken, we hebben een gezellige etentje gehad, met verse kersen, meloen en aardbeien met slagroom na. Anoek had nog een appeltaart met appels uit eigen tuin gebakken en deze smaakte heerlijk bij de koffie/thee. Aan het eten en de mensen kon het dus niet liggen! En nu maar hopen dat de bbq vervangen kan worden…

Add a Comment