Pinksterweekend

025th May 2010nieuws

[‘link’]

Het Pinksterweekend stond in het teken van veel familie. Zo ben ik vrijdagavond met mijn moeder en Anoek naar de musical Joseph geweest. Vooraf heerlijk gegeten in het restaurant van het Beatrix Theater en aansluitend dus de voorstelling. Erg kleurrijk en vol met muziek, dans en zang. Marc en Stefan besloten om een filmavond te houden, nadat Jouk en Caro op bed lagen. 

Zaterdagochtend stonden Joyce en Patrick al vroeg bij ons op de stoep…namelijk om 9.00 uur. Maar niet minder gezellig 🙂 Mooi weer, dus we konden heerlijk buiten zitten, terwijl Guyonne boven sliep. Joyce en Patrick brachten ook een cadeautje mee; een boekje over Rupsje Nooitgenoeg. Dit boekje heb ik altijd al willen hebben, maar ja, als je geen kinderen hebt…en geen kleuters om les te geven…dan is dat boek een beetje overbodig en groep 5/6 vermaak je hier ook niet meer mee… Maar goed, dus eindelijk in onze boekenkast!
Na een heerlijke lunch met meloen & ham en natuurlijk broodjes zijn Patrick, Joyce en Guyonne weer richting het zuiden vertrokken. Wij richting het centrum voor wat kledinginkoop, want ja, sommige broeken zitten nu toch echt niet zo lekker meer…en Marc kon nog wel wat nieuwe T-shirts hebben.

Zondag heb ik ‘s ochtends de tuin flink onder handen genomen en is Marc ‘s middags met het dakterras bezig geweest. Alle (dode) planten zitten inmiddels in de kliko en de tegels zijn weer netjes schoon.
Aan het einde van de middag zijn we naar Marc’s opa in Nijmegen gegaan, waar ook opa & oma Loermans en Wim & Willa waren.’s Avonds zijn we met z’n allen uit eten geweest. Manita & Hennie sloten zich bij ons aan, wat een gezellig etentje werd.

Zondagnacht is Marc nog erg druk bezig geweest met een opdracht voor Lukkien…zo druk zelfs, dat hij pas om 4.30 uur ging slapen. Dat was een tijd geleden dat hij het zo laat maakte…
Maandagochtend had hij dan ook geen puf om naar Tesqua te gaan, dus ben ik alleen gegaan. John & Monika & Luc vergezelde mij in de sportschool.

Maandagmiddag stond de grote High Tea gepland ter ere van mijn oma’s verjaardag. Zij is afgelopen donderdag (20 mei) 90 jaar geworden! Een leeftijd waarop menigeen jaloers kan zijn, zeker als je ziet hoe goed het met haar gaat! Omdat de High Tea in Wolfheze zou plaatsvinden besloten Marc en ik op de fiets te gaan. Mijn moeder vond dat een goed idee en fietste met ons mee, nog geen half uurtje fietsen. Heerlijk! En met alle ooms, tantes, neven en nichten met de kinderen, was het supergezellig! Door het mooie weer konden we met z’n allen buiten zitten en konden de kinderen heerlijk op het grasveld spelen. Stefan & Anoek zijn aan het einde van de middag mee naar Ede gegaan en hebben we bij ons thuis gezellig gegeten. Een geslaagd weekend dus!

Add a Comment