Week 16

026th Apr 2010nieuws

[‘link’]

En weer een week voorbij…en wederom weer een drukke week. 

Marc en ik zijn met groep 7/8 van De Globe dinsdag tot en met donderdag op kamp geweest. Erg leuk en gezellig. Het was weer een super relaxed kamp. Geen ruzies en met Ludo en nog 2 stagiaires was het goed te doen. Op de website van de Globe staat het verslag van het kamp: www.basisschooldeglobe.nl  Zelfs met de misselijkheid viel het mee, al kreeg ik dat vrijdag dubbel zo hard weer terug. Zou het de vermoeidheid zijn geweest? 

Donderdag was het alweer 2 jaar geleden dat Marc en ik getrouwd zijn. Echt vieren was wat lastig omdat we natuurlijk op kamp waren. Maar woensdagavond was mijn moeder langsgeweest met een grote bos bloemen en donderdagochtend werd aan de ontbijttafel voor ons gezongen door de kinderen. Bij thuiskomst die avond lag er ook nog een stapel post op ons te wachten met allemaal lieve kaartjes. Erg leuk! Bedankt, voor degene die dit lezen 😉

Deze week hebben we ook minder leuk nieuws gehad. De vader van John is afgelopen dinsdag overleden en gisteren (zaterdag) was de crematie.

Gisteravond zijn we naar Putten gegaan vanwege de geboortedag van mijn vader. We zijn eerst even langs het graf geweest, want de grafsteen is afgelopen donderdag geplaatst. Marc en ik hebben er een plantje neergezet en zijn daarna naar mijn moeder gegaan. We hebben in Putten overnacht, zodat ik vanmorgen weer een kopje thee bij mijn moeder op bed kon brengen (net als 2 weken geleden met haar verjaardag). Erg fijn om zo bij mijn moeder te zijn.

Al snel kwamen Oma, Stefan, Anoek en de kinderen. Na de koffie heeft Stefan de Cadillac naar buiten gereden om ‘m eens goed te poetsen, want ja, dat kan natuurlijk niet…zo’n stoffige auto op mijn vaders verjaardag… En dus werd de tuinslang aangezet. Nu glimt de auto weer mooi.

Na de wasbeurt kwam de rest van de familie en wat goede vrienden en zijn we met z’n allen naar het graf gegaan (uiteraard met de Cadillac). Bij het graf zijn bloemen en plantjes neergelegd.
Aan het einde van de middag zijn er ook nog een heleboel buren geweest. Erg gezellig.

Wel een rare dag…een ‘verjaardag’ zonder de jarige…maar wel heel erg fijn met al die lieve mensen om ons heen. Een goede dag dus.

Komende week nog een paar dagen werken en dan gaan we lekker een week naar Engeland. We hebben er super veel zin in!

groetjes,
Vera

Add a Comment