Week 15

019th Apr 2010nieuws

fotoHallo allemaal,

Ja, en weer was het even wachten op het volgende bericht…maar hier is ie dan 🙂

De afgelopen weken zijn we langs familie en goede vrienden geweest om ons nieuws te vertellen.

Vorige week zijn we met John & Monika op de Edese hei geweest. We hebben daar heerlijk gewandeld in de zon, al was de wind nog wel een beetje koud en bleek Luc daar de hele week nog last van gehad te hebben…De foto’s van deze wandeling zijn toegevoegd onder Pictures.

Met de zolderkamer gaat het ook de goede kant op. Er ligt inmiddels laminaat, de wasmachines staan op de goede plek en de screenes zijn vorige week geplaatst. Ook zijn de gordijnen besteld en wordt een kast met schuifdeuren op maat gemaakt. Deze worden waarschijnlijk over 3 weken geleverd. Dus dan kan de verhuizing naar de zolder beginnen.

 Afgelopen zaterdag zijn we naar Putten geweest. Stefan en Marc zijn met de cadillac naar Gert geweest om ‘m eens na te laten kijken. Zij kwamen met een hele waslijst terug, maar gelukkig hoeven er niet a la minute reparaties te worden verricht. Met z’n vieren (Stefan, Marc, Caro en ik) hebben we daarna nog een rondje gereden, Garderen, Harderwijk en weer terug. Met het mooie weer, was dat zeker geen straf.

Gister, zondag, zijn we naar Nijmegen geweest. Eerst naar Beuningen, naar de opa en oma van Marc en daarna naar opa Otten. Samen met Ger &Wil en Willa & Wim zijn we naar Merlijn geweest, een gezellig optrekje, waar we heerlijk in de zon wat gedronken hebben, met uitzicht op de weilanden en het bos. Overal liepen er dieren rond. Erg grappig.

Nou, dat was ‘m wel weer…morgen gaan we op kamp met groep 7/8. Genoeg te doen dus!

 Hartelijke groeten,
Vera

Add a Comment