Week 09

09th Mar 2010nieuws

fotoEven weer een update!

Afgelopen week was weer eens een superdrukke week. Marc en ik hebben allebei overuren gedraaid op het werk en Marc is druk geweest met het maken van de nieuwe website voor onze school.

Nog ruim 2 weken en onze school krijgt een nieuwe naam. Daarom een nieuwe website, maar ook logo, schoolgids, naamborden, T-shirt etc. en natuurlijk een leuke feestelijke dag voor de kinderen. 24 maart gaat het allemaal gebeuren…de kinderen zullen dan opgehaald worden door een Engelse schoolbus, workshop dansen krijgen, de Towerbridge bouwen en heerlijke Fish&Chips eten. De burgemeester zal komen en de Engelse Queen…een feestelijke dag dus!

Afgelopen weekend ben ik bezig geweest op zolder. Muurtje nog maar een keer geschilderd (3e keer met de kleur Forel) omdat er toch nog weer strepen op zaten. Nu ziet het er goed uit, gelukkig. Maar het heeft wel wat bloed, zweet en tranen gekost.

Gisteren heb ik de tekening in potlood op de muur gezet d.m.v. de beamer, erg handig. Vandaag ben ik begonnen met het schilderen van de tekening. Het is nog een aardig werkje…zie de foto. Hier heb ik namelijk ruim 4 uur over gedaan…en dat is nog geen kwart van de hele tekening… Woensdag ga ik weer verder.

Afgelopen week was trouwens een rare week..woensdag werd de nieuwe vaatwasser geinstalleerd omdat de oude er een paar weken geleden mee op gehouden was. Afgelopen vrijdag was de tv aan de beurt…Marc wilde

Add a Comment