Sean & Gail

06th Feb 2010nieuws

[‘link’]

Afgelopen week waren Sean & Gail over uit Engeland voor de verjaardag van opa Otten. Hij is afgelopen maandag 86 jaar geworden. Dit hebben we met z’n allen zondag gevierd, waarbij Wim & Willa voor de heerlijke taart en het eten gezorgd hadden. Op de echte feestelijke dag (maandag) zijn ze met opa een nieuw pak gaan kopen. Helaas moesten anderen op deze dag werken… Het pak zullen we later mogen bewonderen. 

Dinsdag aan het einde van de dag zijn Sean & Gail naar Ede gekomen. We hebben ze meegenomen naar Villa Brutus voor een pizza. Erg gezellig en veel gelachen die avond!

Woensdag zijn Sean & Gail met de trein naar Amersfoort gegaan, daar waren ze nog niet eerder geweest en hebben gewinkeld en gewandeld. Marc moest natuurlijk gewoon werken en ik was wel vrij, maar moest wachten tot het matras van ons bed omgewisseld zou worden. Dit matras hadden we een paar weken geleden besteld, maar bleek 10 cm te kort te zijn, 200 cm i.p.v. 210 cm. Ja, en dan steken Marc’s voeten er onderuit 😉

 Gelukkig waren de mannen van het matras rond 13.00 uur er, waarna ik ook naar Amersfoort ben gegaan. Op de terugweg zijn we nog even langs de school in Hoevelaken geweest. Onze school is zich helemaal in het Engels aan het onderdompelen (wij geven namelijk vanaf dit jaar Engels vanaf groep 1) en dit was voor Sean & Gail wel interessant om te zien. Ik heb meteen ook nog een les in vlaggen gekregen. Zo hebben we in de school alleen maar Britse vlaggen hangen, geen Engelse, Schotse, Ierse etc. Sean heeft aangeboden de verschillende soorten binnenkort op te sturen (ik ben benieuwd).

Aan het einde van de middag waren we weer terug in Ede en voegden Wim, Willa en mijn moeder zich bij ons voor het eten.Eveneens weer een gezellig avond.

Wim & Willa hebben Sean & Gail weer afgezet in Nijmegen bij opa Otten en zijn inmiddels weer terug in Engeland (gisteravond zijn ze terug gevlogen).

 groetjes!

Add a Comment