Week 1 en 2

012th Jan 2010nieuws

[‘link’]

Vervolg Htc stuk:
Mijn HTC is dus dood… Maar nu heb ik een iPhone! Heeeeeeeeeeeel klein beetje zuur maar wel heel gaaf! Helaas wel moeten overstappen naar T-mobile. Gelukkig gaat het contract bij T-Mobile pas over 4 maanden in. Dat is wel handig omdat bij Vodafone het contract nog loopt tot september… Maar goed ik heb wel een iPhone… Ik heb de IPhone wel moeten jailbreaken omdat er voorlopig dus eerst een Vodafone sim in moet. Verder wel tevreden over het toestel. Ik heb gisteren de eerste stappen ondernomen om mijn eerste app te gaan schrijven.

Oud & Nieuw
Was erg leuk! We zijn in Maurik geweest bij Sander & Marthe. Hartstikke gezellig. Carbid afgestoken en lekker gegeten en gedronken.
Ouderwets Triviant gespeeld de Mannen vs. de Vrouwen. Uiteraard dik gewonnen. Bekijk de filmpjes en foto’s. (nu aan het uploaden)

Verjaardag
Ik ben 30 geworden. Ach ja het is niet zo shocking. Het lijkt gewoon als of je een dag ouder bent geworden meer niet eigenlijk. Het was wel een gezellige dag.

Afgelopen Zaterdag zijn we niet naar de Hermitage geweest.
Vanwege het weer zijn we toch maar niet gegaan. Wel een erg gezellige dag gehad in Houten. Ik heb samen met Stefan (bijna) de hele dag met onze iphone

Add a Comment