foto’s

031st Dec 2009nieuws

fotoNou….de foto’s van de kerstdagen, 30 december en van de zolder staan er op.

Gisteren, 30 december, ben ik al vroeg naar mijn moeder gegaan. Om 8.15 uur stond ik op het station op mijn bus te wachten…Marc zou pas na zijn werk naar Putten komen, vandaar dat ik geen auto had.

De reden voor mijn vroege tocht was dat Joyce en Gerard bij mijn moeder zijn voor hun jaarlijkse oud & nieuw weekje. En gisteren zouden ook Nienke, Caspar, Wendy, Wouter en Corina komen en natuurlijk mijn broer en schoonzus met de kinderen.

We hebben gisteren lekker in het bos gelopen. Dat was wel glibberen i.v.m. ijs en ook wel soppig omdat sommige delen al gesmolten waren, dus thuisgekomen eerst de sokken in de droger 🙂 en daarna heerlijk met iedereen bijkletsen, erg fijn! Joyce en Gerard hadden ook weer de jaarlijkse oliebollen gemaakt en Nienke bracht dit jaar de appelflappen mee (ook zelfgemaakt), erg lekker! Helaas zijn we niet toegekomen aan het spelen van Risk. Volgend jaar beter!

Jouk en Caro hebben zich gisteren ook erg vermaakt. Van Jouk is een filmpje te zien hoe hij in de weer is met de keukenstoel. Hij kan al aardig lopen, maar nog niet los, dus een stoel is een heel handig hulpmiddel 🙂

Nou, er is dus weer genoeg te zien op onze site, dus have fun met het bekijken van de foto’s!

Add a Comment