Week 47

023rd Nov 2009nieuws

foto(vervolg weekendje Scheveningen DenHaag)

Maandag naar Den Haag geweest.
We wilden naar musea alleen waren de meeste gesloten op maandag. Uiteindelijk hebben we heerlijk rond gewandeld in Den Haag. Vera heeft belachelijk veel kleren gekocht…

ROC
Deze week was er geen les vanwege "evaluatie" week. Woensdag en donderdag waren er viewingen van films door de eerste en tweede jaars VEC. Donderdag waren de films van tweede jaars aan de beurt en aangezien ik daar les aan geef leek het me wel leuk om te gaan kijken.  En het was best leuk! Hier en daar een paar mindere films maar over het algemeen goed!

LUKKIEN
Bosch is op de buis! Bij mijn Portfolio staat de tvc erbij. 

Vrijdag een rustig avondje en zaterdag zijn we naar Eefke in Hengelo gegaan. Was errug gezellig! Eerst ‘s middags naar het plaatsje Bad Bentheim net over de grens in Germanie. Nog wat whiskey gekocht (is daar goedkoper) en ‘s avonds lekker gegeten bij Intenzo (Hengelo). Pasta Parmigani! Ik wilde er vooral nog een keer eten om te proeven hoe dicht ik bij het recept in de buurt zat en eerlijk gezegd vind ik mijn versie lekkerder! Maandag had ik trouwens Jasper een smsje gestuurd om te kijken of we in Den Haag iets konden afspreken maar dat was mislukt. Omdat Jasper uit Hengelo komt had ik hem zaterdag ook een sms gestuurd om te kijken of hij toevallig in Hengelo was en je raadt het al hij was er! Gezellig samen na het eten een biertje gedronken bij Twee Weezen.

Zondag wederom gaan wandelen bij de Posbank Rheden nu met mijn ouders erbij. Was weer leuk. Geluk met het weer.

Ciao,
Marc

Add a Comment