Week 45

013th Nov 2009nieuws

fotoMaandag weer les gegeven op het ROC in Arnhem.
Ik ben nog steeds bezig met Photoshop. Ik had een opdracht verzonnen dat de studenten een DVD menu moesten ontwerpen van film naar keuze. Ik zelf heb er ook een gemaakt voor de film "Into the Wild"

De rest van de werk week was niet zo boeiend.

Zaterdagmiddag zijn we naar Putten gegaan daar hebben we een heerlijk rustig avondje gehad.

Zondagochtend hebben we in de Cadillac van mijn schoonvader gereden. Een Cadillac Sedan de Ville uit 1956. Deze "moest" nog even voor de winter een ritje maken. Samen met mijn zwager en Vera hebben we een dik uur rond gereden in Putten en omstreken. Was voor mij een hele belevenis o.a. omdat ik nog nooit in deze auto zover gereden had. De laatste keer en tevens eerste keer dat ik in deze auto zelf gereden had is nu alweer zo’n 3 maanden geleden… Een week later overleed mijn schoonvader. Het ritje toen was heel zwaar voor Frits en dus hebben we eigenlijk alleen maar een rondje om het blok gereden en even de banden gecontroleerd bij Gullikers.

Zondag was er ook een herdenkingsdienst geregeld door Altiora. Een erg mooie en fijne dienst! Samen met de familie maar ook met andere families die in de afgelopen 2 jaar een dierbare zijn verloren.

tot zover week 45.

Ciao

Add a Comment