Week 39

014th Nov 2010nieuws

fotoAlweer een week voorbij en dus weer tijd voor een paar foto’s.
Inmiddels is week 39 aangebroken…

Zoals te zien is groeit het goed en maakt ons kleintje nog geen haast om eens buiten de buik te gaan kijken…

Vanmiddag zijn Wim en Willa voor de gezelligheid op bezoek geweest en vanavond hebben we een bezoek gebracht aan het anders zo ‘zonnige’ zuiden. Aangezien het journaal liet weten dat het de natste dag van Limburg was sinds 1957, verwachtten wij toch aardig wat wateroverlast in Tienray en dus ook natte voeten…maar het viel gelukkig reuze mee 🙂

Guyonne liep vrolijk door de kamer in haar roze badjas rond te stappen en gaf ons tot onze verbazing een cadeautje voor de baby, badspeeltjes, erg leuk! Al vond ze het moeilijk om het af te staan en wilde ze het steeds weer aan haar moeder geven.Bij het weggaan kregen we nog een tas vol met kleertjes en andere babyspulletjes mee van een vriendin van Joyce.
Al met al een gezellige drukke dag…

groetjes,
Vera

Add a Comment