Droger

016th Nov 2010nieuws

fotoGisteren heeft, tot onze spijt, onze droger het begeven…
Na ruim 9 jaar trouwe dienst heeft hij de ‘handdoek in de ring’ gegooid. Nu had hij vorig jaar al wel een keer gesputterd, maar konden we ‘m nog oplappen. Gisteren bleek dan toch echt dat het tijd wordt om afscheid van ‘m te nemen. We hebben daarom maar meteen een nieuwe uitgezocht en deze wordt morgen geleverd. Gelukkig maar, want de komende tijd zullen we een droger hard nodig hebben…

Vanmorgen ben ik weer op controle geweest in het ziekenhuis. Inmiddels is ons kleintje bijna 7 pond en komt dus goed aan. Zelf heb ik al een hele week last van uitslag, wat vooral ‘s avonds en ‘s nachts erg vervelend is i.v.m. de warmte tijdens het slapen. Gelukkig kan het geen kwaad volgens de gynaecoloog en schijnt dit wel vaker voor te komen tijdens een zwangerschap (gevoelige huid, he, dan krijg je daar sneller last van). Verder ziet alles er nog steeds goed uit en lijkt ons kleintje het nog prima naar de zin te hebben in mijn buik.

Volgende week dinsdag staat de volgende controle gepland.

Add a Comment