Kelly

06th Aug 2010nieuws

fotoDeze week heeft Kelly haar vakantie in Ede gespendeerd. Zij is van maandag tot donderdagavond gebleven. Erg gezellig!

Dinsdag heeft zij samen met mijn moeder de trappen geschilderd (Marc was maandag al druk geweest met schuren).Maar ja, de lucht is niet zo goed voor de baby en dus de hulptroepen ingeroepen om de trappen te schilderen. Zelf ben ik uit de lucht gaan zitten en alvast in de schoolmethoden gedoken voor het nieuwe schooljaar. Aan het einde van de dag naar Putten gegaan om daar te overnachten. Maar niet zonder eerst een tussenstop bij Bernardo’s in Ede voor een heerlijk ijsje. Kelly en mijn moeder hadden dat zeker verdiend want ze hebben zeer mooi werk afgeleverd! En dus ook maar een etentje er achteraan geplakt…

Woensdagochtend hebben we met z’n drieen bessen geplukt op een boerderij. Eigenlijk best leuk werk, want je kunt ondertussen heerlijk kletsen. Na ongeveer 50 minuten hadden we twee grote emmers vol, genoeg dus om weer naar huis te gaan. ‘s Middags heeft mijn moeder ons in Utrecht afgezet, zodat Kelly en ik eens goed konden gaan shoppen…en dat hebben we natuurlijk dan ook gedaan! Met aardig wat tassen zijn we aan het einde van de dag met de trein weer naar Ede gegaan.

Gisteren hebben we het ‘s ochtends eerst rustig aan gedaan. Kelly heeft nog de laatste plekjes op de trappen bijgewerkt en ‘s middags zijn we naar Tesqua gegaan voor een actief uurtje sporten, nou ja uurtje… uiteindelijk zijn we ruim 2 uur weggeweest.
Na het eten is Kelly richting Delft gegaan voor een bezoek aan haar vriendin en kwam daarmee voor haar een einde aan haar vakantie in Ede.

Add a Comment