Nog 20 min 3…

026th Jul 2010nieuws

fotoVandaag werden we verrast tijdens een bezoek van Stefan, Anoek, Caro & Jouk. Zij kwamen vanmiddag namelijk aan met een grote mand vol met cadeautjes: de 20 weken mand met daarin 20 cadeautjes! Elke week mogen we er 1 uitpakken en aangezien we in week 23 zitten, mochten we vandaag al 3 pakjes openen. Als eerste kwam een schilderijtje tevoorschijn, zelfgemaakt door Caro, welke ze met trots liet zien. Daarna volgde een zakje met hartjes, heerlijk voor de suikerdip, en als laatste een Zwitsalflesje. 

We zijn erg benieuwd naar de andere cadeautjes…maar ja, daar moeten we nu dus nog even op wachten. Elke week 1 pakje, dus voordat de mand leeg is…

Na deze grote verrassing hebben we met z’n allen heerlijk pannenkoeken gegeten in een pannenkoekenhuis in Bennekom, waar Caro en Jouk ook heerlijk konden spelen in de bijgelegen speeltuin. 

Add a Comment