Buenos dias

019th Jun 2010nieuws

fotoNog 2 weken en dan hebben we VAKANTIE!!!

Het zijn een paar leuke weken geweest wel druk zoals gewoonlijk. (Eigenlijk hoef ik dat er niet meer bij te zeggen) Vorige weekend was wel het toppunt! Maar wel erg efficient.

Vrijdagavond naar de Babydump in Veenendaal geweest. Kamers, wagens e.a. spullen bekeken, niks gekocht. Zaterdag, Vroeg opgestaan en naar BabyPark Kesteren geweest… Net een pretpark! Daarna in Den Bosch geluncht bij "Eetbar Dit" Ik had voor mijn verjaardag (2 jan) van mijn moeder een Lunch voor twee gekregen. Na Den Bosch zijn we naar Veldhoven gereden naar Hans & Emilie om een sleutel op te halen… Vanuit Veldhoven naar de Babydeals in Aarle-Rixtel. Dat was wel grappig. We kwamen daar pas om 16:45 aan op een zaterdag, oeps… We hebben daar wel een paar leuke kamers gezien en een hele goeie wagen. Niet zo’n bekend merk in NL maar wel in Duitsland en Zuid Europa. We zitten nu te twijfelen tussen een Maxi Cosi Mura 4 (compleet) of dus het in NL onbekende merk: Concord zie de website: http://www.concord.de/en/#/?intro=1
Van Aarle-Rixtel naar nichtje Kelly in Schimmert. (Zuid Limburg) Kelly was jarig geweest en ze had een BBQ georganiseerd. Daar nog heel efficient ook de ANWB Wegenwacht gebeld om mijn voorlamp te laten vervangen… (Ik heb het eerst zelf geprobeerd…) Vanuit Schimmert weer naar Ede gereden. 00:30 thuis… Zondag was een rustdag… Maandag nog naar de Prenatal en Ikea in Utrecht geweest. 

De Conclusie volgt nog.

Add a Comment